Monday, November 12, 2012

kohad

pärast kooli otsime mõnikord päikeselisi kohti, kus kodust kaasa võetud sööki süüa


ja üks päikese eest küll peidus, aga sellest hoolimata väga päikeseline koht nimega 'la nave especial' on järjekordne ülilahe peidetud koht. see on üks vana mahajäetud vabrik, kuhu kamp noori hipisid on teinud laheda hängimise koha, see pole päris mu unistuste kultuurimaja, aga ausaltöeldes palju puudu ei jää. seal on kohvik, kolm hästi suurt saali (mis on eraldatud lihtsalt suurte kardinatega, tegelikult on kogu see üüratu ruum üks) ja veel mitu väikest ülilahedat ruumi, paar inimest elavad seal ülemisel korrusel ja seal majas tehakse kõike. mõnikord on seal perfonksid, mõnikord peod, igal nädalal toimuvad seal igat sorti workshopid (tasuta!) ja päeviti käivad paljud füüsilise elualaga tegelevad inimesed seal kõiksugu asju harjutamas. nii näiteks on seal tihti erinevate martial art'idega tegelevaid inimesi, akrobaate, tantsijaid ja KEHAMIIME harjutamas igasugu vahvaid asju.









ja siis on seal üks üpriski räpane, aga tore nurgake selleks, et inimesed saaks sinna viia oma vanu asju või riideid, mida nad enam ei kasuta, et siis jälle need, kellel ehk midagi on puudu, saavad sealt õnne korral vajalikku nodi leida ja endale võtta.


ja see koht on kohe suure peenise lähedal. nii seda koledat hoonet kohalikud kutsuvad: la polla de barcelona


ja veel lahedaid kohti. läksin ükspäev mangot ostma, aga tee peal avastasin, et mu linnaosas on parasjagu kahepäevane kunstiprogramm. seoses sellega sattusin mitmesse toredasse kohakesse, kus oli mitu toredat kunsti, paarist tegin teie jaoks pilti ka.






No comments:

Post a Comment